Finns bjesk sider

 

Brygning:

 

Hvordan gør jeg

 

Bjesker:

 

Brombær

 

Dild

 

Enebær

 

Havtorn

 

Hedelyng

 

Hindbær

 

Hyben

 

Pil

 

Porse

 

Prikbladet perikon

 

Revling/sorte bær

 

Røllike

 

Slåen

 

Sort Peber

 

Stjerne anis

 

Strand malurt

 

Timian

 

Valnød

 

Blandinger:

 

Bland din egen bjesk

 

Urtete

 

Nyttige oplysninger:

 

Drogelisten

 

 

 

Bjesk forside

 

finnrune.dk

 

 

 

 

Dild

 

Anethun graveolens

 

 

Hvis du ikke har dild i haven, prøv og gå ind i en indvandre butik og køb dild, det har gerne en mere kraftig smag end det masse producerede i små potter fra supermarkedet.

 

Til bjesk:

 

Klip dilden i passende stykker kom det i et glas og dæk med vodka, lad den trække en uge før filtrering.

 

God til sildebordet.