Finns bjesk sider

 

Brygning:

 

Hvordan gør jeg

 

Bjesker:

 

Brombær

 

Dild

 

Enebær

 

Havtorn

 

Hedelyng

 

Hindbær

 

Hyben

 

Pil

 

Porse

 

Prikbladet perikon

 

Revling/sorte bær

 

Røllike

 

Slåen

 

Sort Peber

 

Stjerne anis

 

Strand malurt

 

Timian

 

Valnød

 

Blandinger:

 

Bland din egen bjesk

 

Urtete

 

Nyttige oplysninger:

 

Drogelisten

 

 

 

Bjesk forside

 

finnrune.dk

 

 

 

 

Slåen

 

Prunus spinosa

 

 

De modne blåsorte bær plukkes i oktober/november før der kommer frost, ellers spiser fuglene dem først.

 

Til bjesk:

 

Slåen skal have frost, put den i fryseren et par dage før de frostene bær kommes i et glas od dækkes med vodka, de skal trække i mindst 3 måneder før essensen filtres.